Torsdag i miami

Först kan jag dra lite info om rummet vi har fått.
Plus: kaklat badrum med badkar, eget kök med kyl och frys, tv, AC, utsikt mot havet, internet.
Minus: Lite rackiga fönster, dålig dörr till lägenheten, lite oljud från vägen utanför och en lätt stickande klorinlukt i lägenheten. Vi är nöjda med tanke på läget och tid på året att få tag på boende här.

Vi har lyckats ganska med att vända om dygnet. Igår kväll så var vi och åt på en liten kvartersrestaurang. Jag åt chicken-sandwich och sara tog en ceasar-sallad. Efter det så gick vi en sväng till en stormarknad och köpte lite öl för att ha på rummet. Vi försökte hålla igång så länge som möjligt för att som sagt vända om dygnet.

Vi somnade 22.30 och vaknade nu 06.30.

Idag går turen till Sawgrass Mills. Amerikas nr6 största shoppingcenter med outletpriser! Över 300 butiker, mer infor här: http://en.wikipedia.org/wiki/Sawgrass_Mills och http://www.simon.com/mall/?id=1262 .

Först blir det en frukost i hotellets restaurang och sedan går direktbussen klockan 9.20 och vi är hemma 18 ikväll. Tanken är att vi skall orka ta oss ner till downtown Miami Beach för att se oss omkring innan nyårsafton lite.
Shoppingcentrat. Byggt 1990.


Hotel Lombardy Inn - Miami Beach


Smarrig macka. Kostade bara 6 dollar. Kyckling, bacon och ost


Sara inne på Wahlgrens varuhuset


En god ölsort

/ Johan

Kommentarer
Postat av: lilianopappan

NU kom vi på att kolla bloggen. Ser fint ut. Lagom skönt väder?. Vi återkommer senare med mera skrift. Skönt att allt gått bra.kram från farolilian

2010-12-30 @ 16:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0