SPRING BREAK 2011 är över!

Japp! Lovet är över och man är åter tillbaka i vardagen i Troy!
Men vilken resa det var då! Oj oj!!
Vi gjorde så mycket grejor under dessa 9 dagar så jag har nästan svårt att minnas allt kul!

Vi började i Los Angeles. Jag var själv en dag, Sara kom på lördagen. Innan hon kom så åkte jag runt lite och spanade på saker jag ville se som kanske inte var så roliga för henne. Jag besökte en kyrkogård, en outlet, mm.
På kvällen gick vi ut och festade! Sedan drog vi vidare till San Diego där vi bodde hos Patrik Ragnefors syster Sofi i två dagar. Hon studerar där och delar ett hus med fyra andra svenskar. I San Diego shoppade vi och tog oss en titt på centrum med. Sedan var det dags för Las Vegas! Vi kom dit på kvällen, staden lös upp i öknen, det var häftigt! Vi var där två nätter och gjorde en dagsutflykt till Hooverdammen och Nevada-öknen. Vi åkte upp i utkikstornet Stratosfären och vi shoppade lite. Vi gick även på en show med folk som liknade artister som Elvis och Marlyn Monroe, väldigt underhållande!

Sedan var det tillbaka till Los Angeles. Två dagars festande och spanande runt i Hollywood och Beverly Hills. Vi tog oss även ner downtown Los Angeles, det var väldigt fint men mest affärsområde kändes det som.

Nu är det bara 1.5 månad kvar tills jag kommer hem. Biljett komm bokas under denna vecka.
Bilderna nedan är blandade huller om buller, men jag skriver lite till varje bild så ni vet vad ni kikar på och vart!

Kramar / JohanIkea på väg till San Diego. Vi köpte presenter här till Sofi!Hooverdammen

Solnedgång i Santa MonicaUtsikt över downtown Los AngelesVi lyckades på något konstigt sätt ta oss upp i borgmästarens pressrum i city hall i LAVi gick på komediklubb i LASnötäcka bergkedjor på väg till Las VegasEn läskig karusell i Las Vegas, på toppen av utkikstornet!Skyltfönster på Rodeo DriveSara på Walk of Fame, Hollwood BlvdGetty-museét i Los AngelesHemma hos Sofi, Sofi till vänsterHotellet New York New York i Las VegasSpökstaden Calico, en gammal silvergruvstadNattbild från San DiegoOutlet shopping i LAHollywood!Getty-museét i Los AngelesDisneys konserthus, downtown LABiljett till Stratosfären i Las VegasSolnedgång i Santa Monica igenCalico igenSofi utanför huset i San DiegoSara mekar hyrbilGuvernören/SkådisenALABAMA!Hotellet Luxor i Las VegasEtt hus gjort av glasflaskor i spökstadenKvällsbild i San DiegoSamma här, med flygplatsen i bakgrunden


Filminspelning i HollywoodHollywood Hills!Ytterligare skyltfönster på Rodeo Drive, HollywoodLas Vegas på nattenHollywoodGetty-museét i Los AngelesPackad bil inför avresa till San DiegoHotellet på Sunset Blvd i HollywoodUtsikt över LA från Beverly Hills. Ett hus på denna gata såldes precis för 11 miljoner dollar!Los Angeles från stadshusets toppUtsikt från hotellrummet i Las Vegas, vi fick rum på hösta våningen!RummetSpökstaden igenHyrbilen får uthärda grusvägskörning i NevadaöknenLAGetty-museét i Los AngelesSofis bakgård i San DiegoJag liftar efter att bilen har gått sönder (fotomontage bara)Välkommen till Las VegasSolnedgång i Nevadaöknen på väg till Las VegasStadshuset i LATack och hej !!!

Kommentarer
Postat av: sten zäta

Så många häftiga bilder. Jag blir nästan snurrig av att titta igenom dem, ska göra det lite noggrannare i kväll. Skönt att du verkar ha hand om det både i LA och Vegas!!!(som vi säger som är lite coola,dvs morgontidning o kaffe i sängen i Tuna)

kram lilian

2011-03-16 @ 06:32:11
Postat av: sten z

Oaahaa!! Häftigt -- ni verkar haft det riktigt kul på den där sejouren..maffigt ! Farzan från metropolen Lindesberg..

2011-03-16 @ 07:22:21
URL: http://troyusa.blogg.se/
Postat av: mamma

Många bilder och upplevelser, tar nog tid att smälta. Inte utan att man blir lite avis..

Själv har jag bokat en resa till Halmstad i april.

Kramar

2011-03-16 @ 08:52:13
Postat av: Patrik B

Najsiga bilder! Sjyst hyrbil ni fick tag i! Hörs online /P

2011-03-20 @ 10:08:40
URL: http://sony.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0